• Superinfo od sada i na internetu! Iskoristite nove, savremene metode za oglašavanje! Vaša informacija će stići do kupca i u štampanom i u elektronskom formatu. Oglasi, reklame, nekretnine, mali oglasi. Najefikasniji način da za iste pare dobijete VIŠESTRUKU i neprekidnu reklamu.
  • Nezavisni informativni dvonedeljnik . Štampani format izlazi i u Gornjem Bregu, Keviju, Tornjošu. Tiraž: 8.000
Mali oglasi
Web oglasi

Mali Oglasi

Apróhirdetését fizesse be nálunk, mert igaz, hogy a hirdető fizet a megjelenésért, de a potenciális vásárló ingyen kapja kézhez az újságot, tehát szélesebb körben olvassák az emberek, mint más újságokat, melyeket meg kell vásárolniuk, ugyanakkor weboldalunkon is megjelenik :)

Az apróhirdetésért 20 dinárt kell fizetni szavanként. A kötőszavakat, számokat nem számítjuk, a telefonszám egy szónak számít.

A hirdetéseket lapzártáig kell leadni, ami minden megjelenés előtti kedden van, 12 órakor. A Superinfoban mindig feltüntetjük, hogy mikor van a következő lapzárta.

Mikor apróhirdetést ad fel, szükségünk van a szémélyi igazolványra, hogy deklarációt készíthessünk. Ezek az adatok (név, cím, JMBG, személyi igazolványszám) nem fog a hirdetésben megjelenni.